O noua victorie cu HC Odorhei!

Handbalistii suceveni intalnesc de la ora 11:00, pentru a doua oara la un interval de cateva ore, formatia HC Odorhei. Ramaneti pe GazetaSV pentru a urmari evolutia scorului si alte detalii despre meciul Universitatii din Harghita.

11:10 – Meciul dintre HC Odorhei si CSU Suceava a debutat in sala Sporturilor din Odorheiu Secuiesc. Suceveni, echipati in alb, au inceput in formula:
Andrei – Tcaciuc, Chirut, Bursuc, Mitrea, Adomnicai, Gavriloaia

11:15 – Jucatorii gazda au inceput partida in forta, hotarati sa razbune infrangerea de aseara. In minutul 5 al intalnirii, HC Odorhei conduce Universitatea cu scorul de 2-0.

11:18 – Universitatea restabileste egalitatea pe tabela de marcaj gratie celor doua reusite ale lui Cristian Adomnicai. Gazdele preiau din nou conducerea, dar Gavriloaia inscrie pentru 3-3.

11:23 – La meci sunt mai putini spectatori decat la partida de aseara. In jur de 30 de persoane asista la amicalul dintre HC Odorhei si CSU Suceava.

11:30 – Dupa 20 de minute de joc, gazdele conduc la 4 goluri diferenta, scor 12-8. Sucevenii gresesc destul de mult, insa, intre buturi Andrei a reusit 3 parade consecutive, mentinand astfel o diferenta remontabila pe tabela de marcaj. Bibirig, Tutu, Dospinescu, Pralea si Zvanciuc nu au intrat inca pe teren.

11:42 – Sfarsitul primei reprize. HC Odorhei – CSU Suceava : 18-13. Sucevenii gresesc destul de multe pase,dar Iulian Andrei este la post. Arbitrii partidei ajuta in mica masura echipa gazda.

12:01 – Jucatorii Universitatii au revenit mai motivati in teren dupa pauza, reusind sa inscrie si doua goluri in inferioritate numerica. In minutul 6 al partii secunde, scorul este 20-17.

12:02 – Bibirg a schimbat apoape toata echipa dupa pauza. Formula de joc:
Pralea – Bibirig, Bradatan, Dospinescu, Tcaciuc, Tutu, Adomnicai. Pe parcursul partidei, se schimba mereu pivotii Tcaciuc-Ignat.

12:03 – Bradatan reuseste sa inscrie doua goluri consecutive si stabileste scorul din minutul 8: 21 -19.

Universitatea Suceava a revenit spectaculos si a reusit sa se impuna la doua goluri diferenta. Scor final, HC Odorhei – CSU Suceava : 30-32 (18-13).

La finalul celor 60 de minute, HC Odorhei si CSU Suceava au mai disputat o repriza in care au evoluat jucatorii mai tineri, scorul nefiind luat in considerare.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *