O noua victorie cu HC Odorhei!

Handbalistii suceveni intalnesc de la ora 11:00, pentru a doua oara la un interval de cateva ore, formatia HC Odorhei. Ramaneti pe GazetaSV pentru a urmari evolutia scorului si alte detalii despre meciul Universitatii din Harghita.

11:10 – Meciul dintre HC Odorhei si CSU Suceava a debutat in sala Sporturilor din Odorheiu Secuiesc. Suceveni, echipati in alb, au inceput in formula:
Andrei – Tcaciuc, Chirut, Bursuc, Mitrea, Adomnicai, Gavriloaia

11:15 – Jucatorii gazda au inceput partida in forta, hotarati sa razbune infrangerea de aseara. In minutul 5 al intalnirii, HC Odorhei conduce Universitatea cu scorul de 2-0.

11:18 – Universitatea restabileste egalitatea pe tabela de marcaj gratie celor doua reusite ale lui Cristian Adomnicai. Gazdele preiau din nou conducerea, dar Gavriloaia inscrie pentru 3-3.

11:23 – La meci sunt mai putini spectatori decat la partida de aseara. In jur de 30 de persoane asista la amicalul dintre HC Odorhei si CSU Suceava.

11:30 – Dupa 20 de minute de joc, gazdele conduc la 4 goluri diferenta, scor 12-8. Sucevenii gresesc destul de mult, insa, intre buturi Andrei a reusit 3 parade consecutive, mentinand astfel o diferenta remontabila pe tabela de marcaj. Bibirig, Tutu, Dospinescu, Pralea si Zvanciuc nu au intrat inca pe teren.

11:42 – Sfarsitul primei reprize. HC Odorhei – CSU Suceava : 18-13. Sucevenii gresesc destul de multe pase,dar Iulian Andrei este la post. Arbitrii partidei ajuta in mica masura echipa gazda.

12:01 – Jucatorii Universitatii au revenit mai motivati in teren dupa pauza, reusind sa inscrie si doua goluri in inferioritate numerica. In minutul 6 al partii secunde, scorul este 20-17.

12:02 – Bibirg a schimbat apoape toata echipa dupa pauza. Formula de joc:
Pralea – Bibirig, Bradatan, Dospinescu, Tcaciuc, Tutu, Adomnicai. Pe parcursul partidei, se schimba mereu pivotii Tcaciuc-Ignat.

12:03 – Bradatan reuseste sa inscrie doua goluri consecutive si stabileste scorul din minutul 8: 21 -19.

Universitatea Suceava a revenit spectaculos si a reusit sa se impuna la doua goluri diferenta. Scor final, HC Odorhei – CSU Suceava : 30-32 (18-13).

La finalul celor 60 de minute, HC Odorhei si CSU Suceava au mai disputat o repriza in care au evoluat jucatorii mai tineri, scorul nefiind luat in considerare.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "O noua victorie cu HC Odorhei!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*