O nouă înfrângere la limită pentru CSU din Suceava

CSU din Suceava a ratat șansa de a ieși din zona roșie a clasamentului, după ce a pierdut miercuri seară, în Sala “Dumitru Bernicu”, în fața celor de la CSM Focșani, cu scorul de 25-26, în primul meci din etapa a XII-a a Ligii Naționale la handbal masculin.

Makaria a făcut o primă repriză bună între buturile porții sucevene și echipa antrenată de Petru Ghervan a intrat la pauză cu un avantaj de două goluri, scor 12-10.

Cu extrema Miroiu în zi de gol, formația vrânceană a preluat pentru prima oară conducerea pe tabela în debutul reprizei secunde, la scorul de 15-14 și s-a desprins decisiv în ultimele șase minute de joc după o serie de trei reușite consecutive.

CSU din Suceava – CSM Focșani s-a terminat 25-26, această fiind a patra înfrângere la diferență de un gol pe care o suferă universitarii în acest sezon, dintr-un total de nouă.

CSU din Suceava: Makaria, Grigoraș – Tîrzioru (5 goluri), Roșu (4), Kutahya (4), Kbilashvili (3), Ştefan (2), Lupu (2), Bologa (2), Stanciuc (2), Dascălu (1), Szazs, Vizitiu, Juverdianu, Loic și Anton.

În runda viitoare, echipa suceveană va evolua pe terenul campioanei Dinamo București, într-un meci transmis sâmbătă, de la ora 11.00, în direct la TVR 2. 

Foto: Codrin Anton – FotoSportRO

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "O nouă înfrângere la limită pentru CSU din Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*