O nouă victorie

Universitatea Suceava a înregistrat sâmbătă a cincea victorie consecutivă din actuala ediţie de campionat. La capătul unei partide echilibrate, handbaliştii suceveni au dispus de Politehnica Timişoara cu scorul de 32-26.

Sucevenii au început mai bine meciul, iar in minutul 5 conduceau cu 4-2, graţie reuşitelor semnate de Adomnicăi. Oaspeţii şi-au revenit abia în minutul 21, moment în care au reuşit să egaleze la 10. Jucătorii pregătiţi de Leonard Bibirig au forţat însă spre finalul primei reprize, intrând la vestiare cu un avantaj de două goluri, scor 14-12. Bănăţenii nu au renunţat la luptă şi după ce au egalat în două rânduri au izbutit să şi preia conducerea în minutul 39, scor 16-17. A fost momentul în care sucevenii au preluat iniţiativa, iar după doar 10 minute, conduceau cu 26-20. Diferenţa de 6 goluri a fost consemnată şi în scorul final. După cele 60 de minute, Universitatea s-a impus cu 32-26 şi, beneficiind de înfrângererea Stelei la Constanţa, au urcat pe poziţia a patra în clasament. În următoarea etapă, sucevenii vor întâlni joi, în deplasare, Universitatea Cluj.

CSU Suceava a inceput meciul in urmatoarea formula:
Pralea – Mitrea, Zvanciuc, Bursuc, Soldanescu, Adomnicai, Gavriloaia

Pentru CSU Suceava au marcat:

Gavriloaia – 8 goluri, Adomnicai – 6, Mitrea – 4, Bursuc, Chirut, Acatrinei – 3, Dediu, Grigorie, Tcaciuc, Soldanescu, Dospinescu -1

Bogdan Pralea – 13 interventii

foto: Andrei Aparaschivei

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "O nouă victorie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*