O nouă înfrângere

Echipa locală de rugby a pierdut cu scorul de 13-39 meciul susţinut la Bârlad, în etapa a treia a turneului play-out. Punctele sucevenilor au fost marcate de Conache, Nichiforiuc şi Flutur .

Echipa pregatită de Constantin Vlad a început meciul destul de bine, reuşind să deschidă scorul printr-un dropgol semnat de Conache. Până la pauză, rugbyştii suceveni au mai modificat odată tabela de marcaj printr-o lovitura de pedeapsă transformată de acelaşi Conache, în timp ce gazdele au replicat prin două eseuri, astfel că finalul primei reprize a consemnat un avantaj de nouă puncte în favoarea bârlădenilor, scor 15-6. Echilibrul dintre cele două formaţii s-a rupt odată cu starul reprizei secunde, când, pe fondul deselor accidentari apărute în tabăra suceveană, RC Bârlad s-a desprins pe tabelă, câştigând în final cu scorul de 39-13. Ultimele puncte ale oaspeţilor au fost aduse de eseul lui Nichiforiuc, completat de o transformare reuşită de Flutur.

În următoarea etapă, CSM Bucovina va întâlni gruparea Politehnica Iaşi, într-un meci programat sâmbătă dimineaţă, pe terenul din complexul “Unirea”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "O nouă înfrângere"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*