O ispravă greu de repetat

Antrenorul Victor Pancu si-a felicitat jucatorii pentru primul punct smuls in actuala stagiune, precizand ca sucevenii puteau castiga jocul cu Stiinta Baia Mare daca ar fi beneficiat de o mai mare doza de concentrare in ultimul set. “Jucatorii s-au mobilizat exemplar pentru acest meci si de aceea vreau sa-i felicit pentru rezultat. Am incercat sa-i surpindem pe oaspeti din punct de vedere tactic, cu serviciul si blocajul, iar daca ne concentram mai mult in setul decisiv, cred ca puteam castiga acest joc”, a spus Pancu.

Tehnicianul a subliniat insa ca isprava din meciul de sambata este destul de greu de repetat, in conditii in care CSMU Suceava duce lipsa de un buget corespunzator cu cerintele primei divizii. “Chiar si in conditiile unei finantari necorespunzatoare, am dovedit ca putem face fata adversarilor din prima divizie, dar, acest lucru nu se poate intampla pe termen lung. Daca am fi o echipa normala, cu jucatori care fac doar volei si daca am fi reusit sa facem trei achizitii in vara trecuta, puteam sa garantez ca ramanem in prima divizie. Dar, in aceste conditii, cu o echipa lipsita deocamdata de experienta si care este finantata doar in proportie de 20% din cat ar fi normal, este greu sa facem fata”, a completat Pancu.

In runda urmatoare, programata sambata, formatia suceveana va avea un meci infernal pe terenul campioanei en-titre Remat Zalau, o echipa care a castigat toate cele opt meciuri disputate in actualul sezon.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "O ispravă greu de repetat"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*