Învăţăturile lui „Ciobi” (video)

Schimbul de replici dintre Bernard si spectatori de la finalul meciului cu FCM Bacau a fost condamnat de antrenorul secund al Cetatii, Ovidiu Ciobanu. Fostul capitan al Forestei este de parere ca jucatorii trebuie sa ignore in timpul meciului apostrofarile venite din tribune.

Fost coleg cu Dorel Bernard in echipa de aur a Forestei, Ovidiu Ciobanu este de parere ca jucatorii pot raspunde criticilor doar prin jocul pe care il presteaza in teren.

“Eu le-am zis si lor ca nu au ce sa se ia cu spectatorii. Trebuie sa iti pui vata in urechi, sa te faci ca nu ii auzi. La urma, daca este sa castigi, poti sa le arati tabela. Oricum, este clar ca treba ta este sa joci in teren”, a afirmat Ovidiu Ciobanu.

Ovidiu Ciobanu a marturisit ca nici el nu a scapat de apostrofarile publicului, chiar daca in acea perioada Suceava era in prima liga.

“Eu cand jucam, ii auzeam cand intram in teren, apoi imi vedeam doar de joc. Cred ca in cazul lui Bernard s-a inteles gresit. Daca ar fi dat gol in faza precedeta, altfel ar fi stat situatia. Asta este, invatam din greseli”, a incheiat Ciobanu.

Nascut pe 17 iunie 1978 la Falticeni, Ovidiu Ciobanu, şi-a petrecut marea parte a carierei pe stadionul “Areni”, fie ca echipa a purtat titulatura de Bucovina sau Foresta, sau ca a activat în Liga I ori in esalonul secund.

Urmariti mai jos imagini cu Ovidiu Ciobanu in tricoul Forestei:

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Învăţăturile lui „Ciobi” (video)"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*