Nuna: cărucioare și scaune auto pentru copii și părinți fericiți

Dacă ești în căutarea unui cărucior sau scaun auto nou-nouț, produsele pentru copii de la Nuna sunt pe cât de elegante, pe atât de practice, oferind funcționalitate premium și un design deosebit. Cărucioarele Nuna au un aspect atractiv și atemporal, combinat cu o varietate impresionantă de caracteristici inovatoare. De exemplu, unele dintre cărucioarele Nuna pot fi transformate oricând din cărucioare simple, destinate unui singur copil, în cărucioare duble, pentru mai mulți frățiori.  Această caracteristică este extrem de utilă, dacă intenționezi să îți mărești familia în viitorul apropiat.  

Pe lângă cărucioare și scaunele auto pentru copii de la Nuna merită din plin toată atenția ta de părinte grijuliu. La fel ca în cazul cărucioarelor, Nuna nu face compromisuri în ceea ce privește această scaunele auto și îți oferă modele ce îndeplinesc cele mai înalte standarde de siguranță. Indiferent dacă ai nevoie de cărucioare, scoici sau scaune auto Nuna, le ai acum pe toate la doar un click distanță în magazinul tău online de produse premium pentru copii, Babymatter.ro.

Nuna – un brand pentru care familia înseamnă totul

Nuna este un brand orientat către familie, ce se focalizează pe a oferi părinților și copiilor tot ceea ce au nevoie în călătoria lor prin viață. Pragmatismul și funcționalitatea sunt trăsăturile definitorii ale designului Nuna, care ia în calcul toate acele mici detalii ce fac diferența atunci când călătorești cu un copil. 

Nuna integrează un excelent mix de energie și simplitate în produsele sale și știe exact ce înseamnă să fii proaspăt părinte. Cu acest lucru în minte, Nuna creează și oferă produse premium, care se pliază perfect pe cerințele noii tale vieți. 

Simple, dar stilate și de mare ajutor în fiecare zi, produsele Nuna își îndeplinesc cu succes scopul, în timp ce arată atât de elegant. Cu produse Nuna pentru copii precum cărucioare, scaune, scoici sau port bebe, viața ta și a familiei tale va fi cu siguranță mai ușoară și mai plină de farmec. 

Cărucioarele Nuna, cel mai bun raport calitate-preț

Prin ingineria vizionară și estetica unică și elegantă, gama de cărucioare Nuna acoperă toate stilurile și gusturile. Concepute cu o varietate mare de opțiuni, poți alege fie un cărucior ultra-portabil sau unul de super lux, în funcție stilul în care dorești să călătorești alături de cea mai iubită ființă din viața ta.

Cel mai nou model de cărucior de la Nuna, TRIV, este cea mai ușoară și cea mai compactă variantă din acest segment de produse. Este pregătit oricând pentru o plimbare și are funcții extrem de utile, precum pliarea cu o singură mână, un adaptor pliabil inovator pentru scaunul auto și atașarea cu o singură mână a oricărui scaun auto pentru copii Nuna PIPA, pentru a crea instantaneu un sistem complet de călătorie.

Perfect pentru o familie ce urmează să se mărească sau pentru părinții de gemeni, căruciorul Nuna Demi Grow este singurul cărucior convertibil de la Nuna, de la unu la dublu. Designul său inteligent este ergonomic, indiferent dacă te plimbi cu unul sau cu doi copii prin oraș și nu numai!

Elegant și robust, Nuna MIXX Next este un cărucior complet echipat și ușor de utilizat, durabil și elegant, pregătit să-ți transporte copilul de la naștere și până la vârsta grădiniței, către orice destinație! Nuna MIXX Next este capabil să ruleze lin pe mai multe tipuri de teren datorită anvelopelor mari, umplute cu spumă, a roților cu suspensii individuale și a șezutului robust, care suportă o greutate de până la 23 de kilograme.

3 motive pentru care un scaun auto Nuna ar putea fi potrivit pentru tine și copilul tău

Dacă ești în căutarea unui nou scaun auto pentru copilul tău, trebuie să ții cont de două lucruri: cât de ușor se poate instala și regla și dacă producătorul a inclus tot ceea ce era necesar, dar și ceva în plus, pentru a se asigura că al tău copil va fi în siguranță în timpul călătoriei cu mașina. Cu aceste lucruri în minte, iată trei lucruri esențiale pe care trebuie să le știi despre scaunele auto de la Nuna:

  • Nuna produce cele mai ușoare scaune auto de pe piață. Cu toate că scaunele auto Nuna sunt destul de robuste, aceste sunt în același timp și extrem de ușoare. Spre exemplu, la numai 2.4 kg, PIPA Lite și PIPA Lite R sunt cele mai ușoare scoici auto pe care le vei găsi vreodată. 
  • Se instalează în numai cinci secunde. Scaunele de mașină își ating scopul doar dacă sunt corect instalate, astfel că fiecare scaun auto de la Nuna se instalează în mai puțin de cinci secunde, fie cu ajutorul sistemului ISOfix, fie cu centura mașinii. Iar bazele inteligente Nuna RELX te vor ajuta să-ți instalezi copilul comod în scaun printr-o simplă apăsare de buton.
  • Caracteristici suplimentare de siguranță. Pe lângă standardele de siguranță în vigoare pe care orice scaun auto trebuie să le îndeplinească, Nuna a adăugat ceva în plus pentru siguranța copilului tău. De exemplu, piciorul stabilizator atât al bazei PIPA, cât și al bazei RELX, reduce forța în cazul unui impact frontal. Iar pe baza RELX există un panou anti-recul, ce ajută la o poziționare a scaunului mai strânsă și, implicit, mai stabilă. 

NapocaNews

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *