„Nu-i nimic, sunt consolat de mic”

Jucătorii cu cele mai mici şanse de a continua la Cetatea sunt cei din afara Sucevei. Contractul dintre club şi pensiunea din spatele stadionului Areni fiind încheiat la sfârşitul anului trecut, conducerea Cetăţii se vede pusă în dificultatea de a mai asigura cazare pentru ‘stranieri’. Dar, cum nimeni nu este ţinut cu forţa la cea mai tare echipă a judeţului nostru, soluţia este simplă:

“Am discutat cu jucătorii şi le-am explicat care este situaţia. Dacă vor avea oferte de la alte echipe, eu le dau drumul fără a mai aştepta să depună memorii pe la federaţie. Personal nu cred că ar avea unde să se ducă, pentru că peste tot sunt condiţii grele din punct de vedere financiar. Vrem să dăm o şansă sucevenilor şi cred că este posibilă salvarea de la retrogradare, cel mai bun exemplu fiind ceea ce s-a întâmplat în urmă cu un an” a mai declarat preşedintele Anton.

Pe lista achiziţiilor, Rapid CFR este principala ‘donatoare’, nu mai puţin de şase ‘alb-vişinii’ fiind în vizorul antrenorului Ioan Radu. Din câte se pare, trio-ul feroviar din returul sezonului trecut, compus din Şuleru, Sevaciuc şi Romaniuc, este pe punctul de a se întoarce. De asemenea, Căinari de la CS Gura Humorului este şi el tot mai aproape de a îmbrăca tricoul Cetăţii, cel puţin până în vară.

Cu salariile diminuate în câteva rânduri şi cu bani de primit pentru câteva luni bune, jucătorilor de la Cetatea li se potriveşte de minune refrenul uneia dintre cele mai în vogă piese româneşti de la ora actuală, interpretată de Guess Who: “Dar nu-i nimic, sunt consolat de mic, tu eşti conştient ce zic. Nu ne-am născut în locul potrivit, nu, nu ne-am născut în locul potrivit, n-am primit, am făcut totul din nimic!”.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *