Nu vor să piardă la Paşcani

Sporting Suceava evolueaza vineri, cu de la orele 17.00, pe terenul formatiei Cfr Pascani, intr-un meci contand pentru etapa a 4-a din Liga a 3-a. Aflata in crestere de turatie, dupa ce in runda precedenta a obtinut primul succes in campionat, trupa lui Ovidiu Ciobanu vrea sa obtina cel putin un punct din jocul din lunca Siretului.

Mergem sa ne jucam sansa. In primul rand ne-am propus sa nu pierdem meciul de la Pascani, iar daca vom obtine mai mult, cu atat mai bine. Vom intalni totusi o echipa buna, care vine dupa o victorie in deplasare si sunt sigur ca va fi la fel de mobilizata si contra noastra”, a spus antrenorul Ovidiu Ciobanu, care a precizat ca va ataca partida in efectiv complet, neavand vreo absenta in cadrul lotului de jucatori.

Meciul dintre Cfr Pascani si Sporting Suceava va fi condus de o bigrada de arbitri formata din centralul Marius Ciobanica, asistat la cele doua tuse de Mircea Rosca si Simona Hiticas, toti trei din Bistrita. Sporting va aborda jocul din postura de ocupanta a locului 7 in clasament si cu un moral bun dupa victoria obtinuta in etapa trecuta, scor 3-1 cu Otelul II Galati. De partea cealalta, pascanenii ocupa locul 12 in ierarhia seriei, cu un singur succes repurtat de la startul sezonului, scor 1-0, in etapa trecuta, in deplasarea de la Ramnicu Sarat.

Incepand cu aceasta toamna, Csm Pascani are in lot si doi fotbalisti suceveni: fratii Petru si Vladimir Razlog.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Nu vor să piardă la Paşcani"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*