Nu ştiau programul Universităţii

Antrenorul echipei de handbal Dinamo Bucureşti, Eliodor Voica(foto), a dezvăluit pentru GazetaSV motivele pentru care nu a mai fost de acord să joace cu Universitatea pe 7 februarie. Tehnicianul alb-roşilor, crede totuşi că sucevenii nu ar trebui să fie afectaţi de această situaţie.

“Am fost anunţaţi că primul joc al Sucevei din dubla cu Liberty Sao Bernardo se va juca în deplasare, dar de fapt joacă acasă. Nu mi se pare normal. Consider că era mult mai corect să ştim dinainte programul Universităţii în Cupa Challenge. Oricum, şapte zile reprezintă o perioadă de timp suficientă pentru a pregăti un joc european. Nu vreau să fac aluzie la nimeni şi nimic. Acesta este handbalul internaţional…” a declarat antrenorul echipei Dinamo, Eliodor Voica.

Fostul internaţional care a mai antrenat pe Uztel Ploiesti a vorbit şi despre meciul cu Universitatea programat pe 14 februarie. „Nu vreau să-mi iau revanşa. Suceava practică un handbal modern, dinamic… Cine-i mai pregătit să câştige”, a conchis tehnicianul „câinilor”.

De cealaltă parte, directorul tehnic al Universităţii, Petru Ghervan, a mărturisit că discuţiile dintre cele două cluburi referitoare la reprogramare s-au rezolvat, iar situaţia din momentul de faţă convine studenţilor: “Am vorbit cu oficialii clubului Dinamo şi lucrurile s-au clarificat. Sunt regulamente destul de clare pe care noi le respectăm. Oricum, nici pentru noi nu era foarte bine să avem o pauză de două săptămâni înainte de meciurile din Challenge Cup.

În meciul tur disputat pe 6 septembrie la Bucureşti, Universitatea a învins Dinamo cu scorul de 30-25.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Nu ştiau programul Universităţii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*