Nu se prezinta la Roman

Singura reprezentanta a Sucevei in esaloanele superioare, Rapid Suceava, se confrunta cu mari probleme financiare. Ceferistii nu se vor prezenta la urmatorul meci de campionat, cu Petrotub Roman, pentru ca nu au bani pentru aceasta deplasare.

Conducerea Rapidului acuza muncipalitatea ca isi asuma activitatea echipei, cand de fapt nu sprijina deloc acest club. Jucatorii nu si-au primit salariile si primele de cateva luni, iar in acest moment nu isi permit nici sa faca deplasarea la Roman. Rapidul va pierde meciul de vineri la masa verde si va primi o amenda. In semn de protest fata de indiferenta Primariei, ceferistii au trimis o hartie la Federatie prin care solicita ca meciul din ultima etapa, cu Aerostar Bacau, sa se dispute la Itcani.

Rapid Suceava ar trebui sa primeasca de la Primarie 3 miliarde, bani rezervati in 2010 pentru fotbal. Municipalitatea anuntase ca a virat o prima transa de 500 de milioane lei vechi in contul clubului, insa ceferistii sustin ca au primit doar o mica parte din acesti bani, restul fiind directionati catre pensiunea la care Cetatea a efectuat cantonamentul de iarna.

Cu doua etape inainte de finalul sezonului, Rapid Suceava ocupa locul 6 in clasamentul Ligii a III-a, cu 48 de puncte, acumulate in 30 de partide.

Exit mobile version