Nu se înscriu la “republicani”

Sporting Suceava nu va avea echipe în noul sezon al Campionatelor Naţionale de juniori republicani. O parte dintre jucătorii tineri ai “alb-verzilor” vor rămâne la echipa a doua a clubului, iar ceilalţi vor fi împrumutaţi la LPS Suceava.

Judeţul Suceava va fi reprezentat doar de echipele Liceului cu Program Sportiv în Campionatele Naţionale de juniori A şi B. Conform managerului clubului Sporting, Ciprian Anton, LPS-ul va beneficia şi de serviciile unor jucători de la gruparea “alb-verde”.

“Avem echipă în Liga a III-a, în Liga a IV-a seniori şi juniori şi ne-ar fi foarte greu să ţinem echipe şi în campionatele de republicani. Obiectivul nostru este să facem la Suceava două echipe solide de juniori A si B, care să atace primele locuri. Nu ştim ce va fi anul viitor, dar anul acesta toate forţele sportive se vor îndrepta către Liceul cu Program Sportiv. Regulamentul Federaţiei Române de Fotbal cere ca un club din Liga a III-a să aibă 3 echipe: juniori A, B şi C, ori echipa a doua şi două echipe de juniori. Noi am ales varianta mai ieftină din punct de vedere financiar, având în vedere că suntem un club abia promovat”, a anunţat managerul clubului Sporting, Ciprian Anton.

În ultimul sezon al Campionatelor Naţionale pentru juniori, Sporting Suceava s-a clasat pe primul loc în serie la juniori B, iar la juniori A a ocupat poziţia a 8-a. De cealalta parte, ambele echipe de juniori ale Liceului cu Program Sportiv au terminat sezonul regulat pe locul 12.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Nu se înscriu la “republicani”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*