Nu se consideră norocos

Singurele puncte obţinute de Cetatea în startul de campionat, au fost smulse prin goluri marcate în ultimele minute. Ioan Radu nu se consideră însă un antrenor norocos.

Golul înscris de Cososchi în minutul 89 al partidei din Ghencea cu Steaua II, precum şi reuşita lui Tomescu din al treilea minut de prelungire în ultima etapă, au adus Cetăţii singurele puncte în primele 3 etape. Ioan Radu nu crede însa ca aceste rezultate s-ar datora norocului.

“Au fost meciuri cand am castigat puncte ca cel de la Giurgiu, insa haideti sa ne amintim si de meciul de la Roman cu Stiinta. Am dat de patru ori in bara pana am egalat. Chiar nu cred ca exista antrenori norocosi si antrenori ghinionisti. Eu zic ca in fotbal apar rezultate favorabile si nefavorabile dupa faze care nu anuntau nimic.”, a declarat Ioan Radu.

Norocoşi sau nu, jucătorii Cetăţii se pot considera mici copii pe lângă cei de la FC Botoşani. Echipa din judeţul vecin nu a înscris niciun gol în primele 3 etape, dar în clasament se află înaintea Cetăţii, graţie unei victorii obţinute la masa verde în detrimentul celor de la Gloria Buzău.

Exit mobile version