Nu s-au decis

Cei mai importanti jucatori ai Universitatii ajunsi la final de contract, intarzie sa ia o hotarare in ceea ce priveste viitorul lor la Suceava. Ignat, Tcaciuc si Zvanciuc vor da un raspuns final in urmatoarele doua saptamani.

Directorul tehnic Petru Ghervan anuntase ca cei trei trebuie sa se hotarasca pana pe 1 iunie. Termenul limita a fost insa modificat la solicitarea jucatorilor.

“Discutiile de astazi cu Zvanciuc ne-au dus la o amanare de doua saptamani. Atat a cerut el pentru a studia ce gaseste in alta parte comparativ cu ce avem aici. Dupa aceasta perioada, ne va da un raspuns final. Ignat a cerut ragaz pana pe 10 iunie, atunci cand va pleca intr-o vacanta in Italia. Pana la plecare trebuie sa se hotarasca. Daca va semna cu altcineva pana atunci ne va anunta, daca nu, vom vedea ce putem face. Tcaciuc se intoarce in Suceava joi si atunci vom sti daca a semnat cu cineva in perioada in care a fost plecat. Deocamdata asa stau lucrurile cu cei trei jucatori.”, a precizat Petru Ghervan.

Deocamdata, singura achizitie a Universitatii din aceasta vara o reprezinta Florin Ciubotariu. Acesta a venit liber de contract de la UCM Resita, inlocuindu-l pe Florin Dospinescu, jucator care va evolua din toamna pentru Stiinta Bacau.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Nu s-au decis"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*