„Nu pot fi secundul lui Radu”

Nesimtirea si indolenta sunt la ele acasa pe stadionul Areni. Fostul antrenor al Rapidului, Ion Buzoianu, a aflat dupa doua zile ca locul sau pe banca ceferistilor i-a fost luat de Ioan Radu. Vestea nu i-a fost transmisa insa de catre coducerea clubului, asa cum era normal, Nea Jean afland de la noi ultimele noutati de la echipa pe care a pregatit-o in ultimii ani.

Cand l-am contactat telefonic, Ion Buzoianu se afla in afara municipiului Suceava, la casa. Pregatea ultimele detalii inaintea reunirii echipei.

“De cel putin 15 zile lucrez la variante de antrenamente si loturi pentru returul de campionat. Am chemat jucatorii maine, la ora 15:30, la stadionul Areni. Va fi prezent si Breniuc pentru ca, din cate am inteles, nu l-a convins pe Rachita sa ramana la Petrolul. Chiar daca in ultima vreme am auzit ca multi jucatori pleaca, veti vedea ca Rapidul va arata bine in retur. Am vorbit deja cu doi jucatori foarte talentati din judet sa vina la Rapid”, a marturisit Ion Buzoianu.

La auzul ultimelor vesti, entoziasmul tehnicianului sucevean a disparut. De numirea lui Dumitru Moldovan ca presedinte se auzea de mult timp, insa revenirea lui Ioan Radu ca antrenor pe Areni l-a surprins.

“Auzisem ca Moldovan va veni presedinte si, probabil, dumnealui si primarului nu le-a convenit personalitatea mea. Primarul n-a avut niciodata curaj sa discutam. Aceasta veste nu ma deranjeaza, chiar ma stimuleaza si ma bucur ca voi avea si eu parte de putina liniste. Oricum multi apropiati mi-au zis ca ma agit degeaba. Maine voi merge la stadion ca sa vorbesc cu jucatorii si cu Gabi Clim si sa le urez succes. Bujoreanu si Clim nu sunt vinovati, lor li s-a conditionat finantarea de la Primarie prin aducerea lui Radu”, a spus Buzoianu.

Ion Buzoianu nu s-a ferit sa critice cunostintele in materie de antrenorat ale noului tehnician al Rapidului: “Radu are nesimtirea sa vina inapoi pe Areni dupa ce a cheltuit atatia bani de la primarie si a lasat Suceava fara echipa de fotbal. Veti vedea si reactia spectatorilor la meciuri fata de Radu si Moldovan, pentru ca publicul sucevean nu uita usor. Cred ca multi jucatori nici nu vor mai veni la antrenamente, o sa joace singur Radu. Domnul Bujoreanu m-a asigurat ca atata timp cat va fi la Rapid, eu nu voi parasi clubul, dar secund al lui Radu nu pot fi niciodata. El mi-a fost elev si ca sa ii tin lectii i-ar trebui multe pixuri. O zic fara nicio rautate, este o parere obiectiva. Nu am ajuns sa cersesc echipa.”

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Nu pot fi secundul lui Radu”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*