„Nu ne consideram favoriti”

Capitanul echipei Concordia Chiajna, Laurentiu Dinita, a vorbit pentru GazetaSV.ro despre meciul pe care echipa sa il va sustine maine pe Areni. Fostul jucator al echipelor Sportul Studentesc si Steaua Bucuresti, nu a vrut sa comenteze grija speciala pe care i-o poarta antrenorul Ioan Radu, recunoscand ca nu stie prea multe detalii despre Cetatea.

“Antrenorul de la Cetatea stie cel mai bine cum pregateste meciul. Sincer nu stiu prea multe despre jucatorii suceveni. Pe stadionul din Suceava am mai jucat pe vremea cand eram la Sportul, asa ca nu stiu nici cum este acum publicul. Oricum, noi nu ne consideram favoriti, insa venim la Suceava cu dorinta de a castiga. Cine va fi mai bun, acela sa castige”, a marturisit Dinita.

Lui Dinita i-a cresct insa pulsul, atunci cand a venit vorba despre ultima intalnire directa dintre cele doua formatii, cand Cetatea s-a impus la Chiajna cu scorul de 1-0.

“In returul campionatului trecut, Cetatea a castigat cu un sut de la 40 de metri. In rest nu a jucat nimic, nu a avut nicio ocazie, s-a aparat tot meciul. In schimb, noi am dominat partida si am ratat vreo 4-5 ocazii foarte mari. Acum va fi altceva pentru ca noi jucam in deplasare”, a mai spus Laurentiu Dinita.

foto: Liga2.ro

Exit mobile version