„Nu ma asteptam sa joc in toate meciurile”

Alaturi de portarul Catalin Pascal, fundasul Adrian Cososchi a jucat in toate meciurile Cetatii din acest retur de campionat. Jucatorul recunoaste ca nu se astepta sa fie titular in toate cele noua etape disputate pana acum de formatia sa.

“Nu prea ma asteptam sa joc in toate meciurile la Suceava. Datorita mie, a antrenamentelor, mi s-a dat sansa si am profitat de ea. Am marcat doua goluri pana acum, bineinteles ca imi doresc sa fiu golgheter, orice jucator isi doreste asta” a declarat Cososchi.

Jucatorul are incredere ca impreuna cu colegii sai va reusi sa aduca pana la sfarsitul turului in vistieria Cetatii cel putin inca pe atata puncte.

“Etapa trecuta am facut un pas gresit, la meciul cu Stejaru avem doar varianta victoriei. Pana la sfarsitul turului putem face cel putin inca pe atata puncte, pentru ca meciurile pe care le mai avem de disputat ne permit sa speram la mai mult” a spus Cososchi.

Fundasul este venit la Cetatea sub forma de imprumut pana in iarna, de la Poli Iasi. La fel ca si colegul Feraru din linia de fund, Cososchi isi doreste sa ramana definitiv pe ‘Areni’.
“Vreau sa raman la Suceava si dupa incheierea turului de campionat, dar acest lucru depinde doar de conducerile cluburilor Cetatea si Poli Iasi” a mai spus Cososchi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Nu ma asteptam sa joc in toate meciurile”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*