„Nu eu iau decizia cine să plece”

În emisiunea lui Max Cocoş de luni seara, preşedintele Dumitru Moldovan a răspuns la câteva întrebări “incomode”:
Puteţi să daţi un nume cine e vinovat de situaţia actuală a echipei?
“Suntem într-o situaţie neplăcută. În tur am avut nişte jucători pe care ne-am bazat şi am făcut doar 11 puncte deoarece determinarea acestor jucători a lăsat de dorit. Am renunţat la aceşti jucători şi am adus jucători din liga a 3-a şi din campionatul judeţean şi am făcut mai multe puncte decât în tur. Acum nu are rost să dăm vina pe cineva. Jucătorii au fost plătiţi în tur foarte bine şi nu şi-au dat interesul. Atunci ne-am bucurat că aducem jucători liberi de contract care aveau şi o carte de vizită bună. Sper că vom scăpa de retrogradare, sunt sigur chiar! Meciul de miercuri trebuie obligatoriu câştigat şi vom avea şanse de mai mult de 80% de a scăpa de retrogradare.”

Aveţi personal ceva să vă reproşaţi pentru deciziile manageriale?
“Când i-am adus pe acei jucători ne-am propus cel puţin locul 10 în clasament. Dacă nu-i aduceam, ne reproşam de ce nu i-am adus. Este foarte uşor de a da vina pe cineva! Un antrenor pleacă singur dacă nu are rezultate. Este greu şi pentru antrenor dacă jucătorii din lot nu îl ajută.”

Consideraţi că purtaţi o parte din responsabilitate?
“Eu nu iau o decizia cine sa plece de la echipă. L-am adus pe Marian Pană, dar nu au fost rezultate şi ne-am despărţit şi pentru că el nu şi-a mai dorit să stea la noi. Dacă se ia o decizie la club, chiar dacă deranjează pe cineva, contează doar dacă echipa are rezultate!”

Dacă acum depindem şi de jocul rezultatelor, vă temeţi de jocul de culise?
“Sincer să fiu, noi nu avem un program mai greu. Sunt sigur că Giurgiu va bate pe Ştiinţa. Urmează apoi un meci periculos al Ştiinţei la Buftea. Dacă s-ar juca toate meciurile “pe bune” nu ar trebui să avem emoţii la salvarea de la retrogradare.
Cel mai greu este meciul cu Galaţiul pentru că, dacă-l câştigăm, vom avea o încredere şi mai mare în forţele proprii.”

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Nu eu iau decizia cine să plece”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*