Nu au preferinţe

Singura reprezentantă a Sucevei în Cupa României, Rapid CFR, îşi va afla miercuri adversarul din turul IV al competiţiei. La fel ca şi în urmă cu un an, ceferiştii au şanse mari să primească pe Areni vizita divizionarei secunde FC Botoşani.

Doar două meciuri ar mai avea de jucat Rapidul până să aducă la Suceava o echipă din prima ligă. Pentru început, “alb-vişiniii” vor întâlni peste o săptămână una dintre divizionarele secunde FC Botoşani, Politehnica Iaşi sau Ceahlăul Piatra Neamţ. Ceferiştii vor afla miercuri ce echipă vor înfrunta, însă antrenorul Bogdan Tudoreanu spune ca nu are preferinţe în acest sens.

“Eu personal n-am nicio preferinţă. Sperăm să facem un joc bun, să vină multă lume la meci şi să mergem mai departe”, a spus antrenorul Rapidului.

Tehnicianul Rapidului a mărturisit totuşi că dintre cele trei posibile adversare, echipa din Botoşani ar fi mai puternică.

“FC Botoşani ar avea un plus prin felul în care sunt pregătiţi jucătorii de acolo, alearga mult şi fac un pressing bun. În rest, eu zic că sunt de valori apropiate toate cele trei echipe. Vom avea un meci la fel de greu cu oricare dintr ele”, a conchis Tudoreanu.

În condiţiile în care Federaţia Română de Fotbal ia în calcul criteriul geografic, este de aşteptat ca în turul IV al Cupei României să aibă loc un duel Suceava – Botoşani. Cele două echipe s-au întâlnit şi în urmă cu un an, în aceeaşi fază a competiţiei, botoşănenii câştigând cu scorul de 3-2.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Nu au preferinţe"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*