Nu au avut masina pentru amical

Singura reprezentanta a judetului Suceava in primele 3 esaloane, Rapid CFR, va relua vineri meciurile oficiale dupa o pauza de doua saptamani. Sucevenii ar fi trebuit sa dispute un meci amical la sfarsitul saptamanii trecute, insa acesta nu a mai avut loc din cauza lipsei unui mijloc de transport.

Meciurile din etapa a 20-a din Liga a III-a erau programate vinerea trecuta insa, din cauza vremii, Federatia a hotarat sa le amane. In aceste conditii, majoritatea echipelor si-au programat jocuri amicale la sfarsitul saptamanii. Rapidul s-a inteles cu cei din Pascani pentru un meci, insa pana la urma s-a renuntat la aceasta idee intrucat niciuna dintre echipe nu avut cu ce sa se deplaseze.

“Nu am avut masina cu care sa mergem la Pascani. Apoi s-a pus problema sa vina ei incoace, insa nici ei nu au avut cu ce sa se plaseze. In schimb, clubul nu are restante financiare fata de jucatori. Mai sunt baieti care au bani de primit de la Cetatea, dar aia nu mai vin.”, a marturisit antrenorul Ovidiu Ciobanu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Nu au avut masina pentru amical"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*