Nu accepta locul 2

GazetaSV vă oferă, începând de astăzi, o serie de interviuri emoţionante cu şi despre oamenii care au marcat istoria sportului sucevean. Pentru început, vă invităm să-l cunoaşteti mai bine pe fostul căpitan al CSM Suceava, Florin Cristescu.

„Nu-mi plăcea niciodată să ies al doilea”

– Sunteţi o fostă glorie a CSM-ului de altădată care e de „vină” că a format acest public pretenţios, dîndu-i un fotbal frumos. Haideţi să rememorăm un pic acele vremuri…

– Am venit la echipă în 1981. Îmi aduc aminte cu plăcere de meciul meu de debut, de meciurile de debut ale colegilor mei Gafencu, Caşuba şi alţii. Eram veniţi atunci vreo 6 jucători, tineri toţi, antrenor era regretatul Costică Rădulescu, făceam parte dintr-o echipă foarte bună la momentul acela, jucau Avădanei, Radu, Butnaru, Papuc, Neacşu, Chiriţă. În anii aceia nu se punea problema promovării în prima divizie dar tot timpul eram o echipă locurile 2-3. Pînă în anul în care am promovat 5 ani de zile la rînd ocupam locul 2 sau 3. Spectatori veneau în număr mare pentru că la fiecare meci diferenţa de goluri era mare, erau vreo 4-5 goluri diferenţă şi atunci era un adevărat spectacol. Mi-aduc aminte că luam lucrurile foarte în serios chiar şi la antrenamente, nu-mi plăcea niciodată să ies al doilea. Erau 7-8 meciuri în care nu se schimba echipa, aveam grijă în primul rînd de sănătatea noastră, făceam refacere mai multă, aveam grijă ce mîncam, aveam grijă chiar dacă beam un pahar de vin să-l bem cumpătat, iar dacă vroiam să….

Pentru a citi întreg interviul, daţi click la rubrica INTERVIUL SAPTAMANII

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *