„Nu a fost un an foarte bun”

2009 a reprezentat cel de-al 10-lea an consecutiv in primul esalon pentru echipa locala de rugby. Antrenorul Constantin Vlad a marturisit ca pozitia pe care a incheiat ultimul sezon nu il multumeste pe deplin, insa doreste sa isi ia revansa in 2010.

Chiar daca CSM Bucovina a reusit sa evite retrogradarea, Constantin Vlad a declarat ca si-ar fi dorit o clasare mai buna.

“Nu a fost un an foarte bun, dar ne-am realizat obiectivul de a ramane in prima divizie. Din pacate nu am reusit sa ne clasam decat pe locul 9, mai jos decat ne-am propus. Din fericire se intrevad sperante de la LPS, acolo unde sunt cativa copii foarte buni. Sper ca anul 2010 sa vina cu rezultate si mai bune, si cel mai important, sa avem sportivi la loturile nationale”, a declarat Constantin Vlad.

Pentru urmatoarea editie de campionat, antrenorul echipei CSM Bucovina isi pune sperante in jucatorii tineri si mizeaza pe concurenta din cadrul lotului.

“Urmatorul sezon va fi mult mai puternic intrucat au promovat Aradul si Petrosaniul. Noi avem insa un lot destul de mare, suntem 34 si doar 15 vor intra in teren, deci va fi o concurenta destul de mare”, a mai spus tehnicianul sucevean.

Rugbystii suceveni se vor reuni pe 11 ianuarie la ora 16:00, dupa care va urma o perioada de pregatire in localitate.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Nu a fost un an foarte bun”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*