„Nu a depins de noi”

Transferurile lui Florin Plamada si Alexandru Branza(foto) la Petrolul au afectat serios relatia dintre conducerile cluburilor Cetatea si Rapid CFR. Presedintele Ciprian Anton a dezaprobat atitudinea ceferistilor pe care ii considera principalii “vinovati” pentru aceasta situatie.

“Nu este treaba noastra, desi i-am dorit la Cetatea. Ni-l doream in special pe Plamada pentru ca era un junior pe care am fi contat si anul viitor. Mie imi pare rau ca s-a ajuns in situatia in care un club sucevean nu vrea sa ajute clubul fanion al judetului. Pana la urma ne-am fi ajutat reciproc, pentru ca ofeream sansa copiilor sa joace, iar ei din vara erau liberi sa negocieze cu oricine. Repet, imi pare rau ca au plecat, insa nu a depins de noi pentru ca ei pana in vara apartin de Rapid CFR, a declarat presedintele Cetatii.

Nici antrenorul Ioan Radu nu a fost încantat de vestea pierderii celor doi jucători: “Nu am ce sa comentez pentru ca nu sunt jucatorii nostri. Cei care ii au sub contract au hotarat ceva. Chiar cu Plamada am discutat saptamana trecute, pe 4 ianuarie si i-am spus ca il dorim. Iata insa ca s-a intamplat altceva.”

Presedintele Ciprian Anton a mai precizat ca nu va lua nicio masura impotriva lui Aurel Constantin.

“El este seful Centrului de Copii si Juniori. Inainte ca Plamada sa plece la Ploiesti, am avut promisiunea domnului Aurel Constantin ca acest jucator va evolua doar la Suceava. Daca va fi cazul, sunt sigur ca dumnealui isi va depune singur demisia. Noi nu vrem sa demitem pe nimeni”, a mai spus Ciprian Anton.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Nu a depins de noi”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*