Într-o continuă reconstrucţie

Anul 2011 va reprezenta un nou început pentru rugby-ul sucevean. După retrogradarea în eşalonul secund, CSM Bucovina se va despărţi de mai mulţi jucători cu experienţă, locul acestora urmând a fi luat de tinerii de la Liceul cu Program Sportiv.

Antrenorul echipei locale de rugby, Constantin Vlad, a programat reunirea lotului pe data de 10 ianuarie. Tehnicianul sucevean îşi va face luni o primă impresie vis-à-vis de jucătorii pe care se va putea baza în noul sezon competiţional. Din câte se pare, o parte dintre rugbyşti şi-au manifestat dorinţa de a părăsi formaţia suceveană, locul acestora urmând a fi luat de sportivi de la LPS.

Constantin Vlad nu îşi face speranţe pentru un cantonament montan, însă îşi doreşte să omogenizeze echipa prin cât mai multe meciuri amicale. De altfel, sucevenii au fost invitaţi deja să participe la tradiţionalul turneu de la Tiraspol din luna martie. Până atunci conducerea formaţiei CSM Bucovina aşteaptă să afle programul competiţional pentru a-şi fixa obiectivele din acest an. Rugbyştii suceveni vor debuta în noul sezon al Diviziei Naţionale la sfârşitul lunii martie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Într-o continuă reconstrucţie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*