Înscrie-te în Municipal!

Strange-ti gasca de prieteni si vino la minifotbal! Asociatia Judeteana de Minifotbal Suceava a demarat in aceste zile inscrierile pentru editia 2012/2013 a Campionatului Municipal de Minifotbal. Pentru inscrierea in noul sezon, delegatii echipelor trebuie sa intocmeasca un dosar care va contine un tabel nominal cu un lot de maxim 15 jucatori si copiile xerox dupa actele de identitate a tuturor jucatorilor. Exceptie fac jucatorii care au deja fise la Asociatia Judeteana de Minifotbal, acestia fiind nevoiti sa-si reinoiasca doar viza medicala pentru sezonul viitor. Data limita de inscriere a echipelor in campionat este 1 septembrie.

La fel ca in stagiunea trecuta, in Campionatul Municipal de Minifotbal vor putea evolua si fotbalisti din Ligile a 4-a si a 5-a, singuri fara drept de joc fiind cei din Ligile 1, a 2-a si a 3-a, precum si jucatorii legitimati la echipele de futsal. In noul sezon vor putea evolua doar jucatori care au implinit sau implinesc varsta de 18 ani pana la sfrasitul acestui an. Dosarele de inscriere a echipelor vor fi inmanate Asociatiei Judetene de Minifotbal Suceava in cadrul unei sedinte ce va avea loc la sfarsitul lunii august.

La prima strigare si-au confirmat prezenta in viitorul sezon noua echipe: Railex, Adistal, Revine, Betty Ice, Pit Stop, Parbriz Center & Romfour, Topgeosys, plus doua formatii noi, printre care si Old Bucovina.

Noua editie de campionat va debuta cel mai probabil pe data de 10 septembrie si se va desfasura dupa sistemul tur-retur. Meciurile vor fi gazduite de terenul Ramiro in fiecare zi de luni pana vineri, intre orele 18.00 si 20.00. Pentru acoperirea costurilor de organizare a meciurilor din viitorul sezon (teren, arbitraj si asistenta medicala), fiecare echipa va trebui sa achite o taxa anuala in valoare de 1.200 de lei noi.

Noul sezon va fi dotat cu premii in valoare totala de 10.000 de lei, dupa cum urmeaza: 4.000 de lei – locul 1, 2.000 de lei – locul 2, 1.500 de lei – locul 3, plus 2.500 de lei pentru castigatoarea Cupei Romaniei.

GazetaSV ramane partener media al Campionatului Municipal de Minifotbal. Pentru a confirma inscrierea unei echipe in campionat, cei interesati pot apela la numerele de telefon 0745/060038 sau 0732/004568.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Înscrie-te în Municipal!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*