Înscrie-te în CJ de minifotbal!

Aduna-ti gasca de prieteni si vino la fotbal. Asociatia Judeteana de Minifotbal Suceava a demarat zilele trecute inscrierile pentru viitorul sezon al Campionatului Judetean de Minifotbal. Aflata la prima editie dupa afilierea asociatiei la Federatia Romana de Minifotbal, competitia se adreseaza atat echipelor din municipiul Suceava, cat si celor din afara orasului resedinta de judet, organizatorii mizand si pe participarea unor grupari din orasele Falticeni, Radauti, Gura Humorului sau Campulung Moldovenesc.

Pentru inscrierea in campionat, delegatii echipelor trebuie sa intocmeasca un dosar care va contine:
– un tabel nominal cu lotul de jucatori si semnatura acestora;
– copiile xerox dupa actele de identitate a tuturor jucatorilor inscrisi in tabel;
– o fotografie tip buletin a fiecarui jucator inscris;

La acestea se adauga o taxa de 20 lei/jucator pentru legitimarea la Federatia Romana de minifotbal.

Descarca formularul de inscriere de aici!

Incepand cu stagiunea 2011/2012, in Campionatul Judetean vor putea evolua si fotbalisti din Liga a 4-a si Liga a 5-a, singuri fara drept de joc fiind cei din Ligile 1, a 2-a si a 3-a, precum si jucatorii legitimati la cluburile de futsal. In noul sezon vor putea evolua doar jucatori care au implinit varsta de 18 ani.

Data limita de inscriere a echipelor este 1 septembrie 2011. Dosarele de inscriere a echipelor vor fi inmanate Asociatiei Judetene de Minifotbal prin intermediul domnului Dan Haraga (tel. 0734 / 543 612).

Arbitrii interesati sa oficieze in viitorul sezon al Campionatului Judetean de minifotbal sunt rugati sa contacteze Ajm Suceava, acestia urmand sa fie trimisi in prealabil la un curs de perfectionare la Iasi.

Noua editie de campionat va debuta pe data de 12 septembrie si se va desfasura dupa sistemul fiecare cu fiecare, fara turneu play-off. Meciurile vor fi gazduite de terenul bazei Ramiro in zilele de luni, marti, joi si vineri, intre orele 18.00 si 20.00. Pentru acoperirea costurilor de organizare (inchirere teren, arbitraj, observator si asistenta medicala), fiecare echipa va trebui sa achite cate 75 de lei pentru fiecare meci disputat, adica o suma totala de aproximativ 1.100 de lei pentru intreg campionatul.

Pana in acest moment, organizatorii au primit solicitari de inscrieri in competitie din partea a 16 echipe.

Noul sezon va fi dotat cu premii in valoare totala de 1.800 de dolari, bani care vor fi impartiti primelor trei clasate dupa cum urmeaza: 1.000 de dolari – locul 1, 500 de dolari – locul 2 si 300 de dolari – locul 3.

Sezonul 2011/2012 al Campionatului Judetean de Minifotbal va fi organizat in parteneriat cu GazetaSV.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Înscrie-te în CJ de minifotbal!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*