Înscrie-te la Luceafărul!

Peisajul fotbalistic sucevean s-a imbogatit cu un nou club destinat copiilor: Luceafarul Bucovina. Asociatia isi va deschide oficial portile la inceputul saptamanii viitoare, odata cu lansarea proiectului “Educatie prin sport – Educatie prin fotbal”, o actiune care se adreseaza copiilor cu vârste între 6 si 12 ani, baieti si fete, indiferent de experienta sau înclinatia spre un anume sport, se arata intr-un comunicat emis de As Luceafarul Bucovina.

Activitatea clubului va fi sustinuta de 14 cadre cu o inalta calificare profesionala, printre care Ioan Radu, Marius Lup, Ovidiu Murariu, Andrei Itco, Marcel Irimie, Vasile Prisaca si Gabriela Bedrulea, care se vor ocupa de sectia fotbal, Marius Gramada si Bogdan Ailinica, ultimii doi urmand sa faca parte din staff-ul medical, din postura de medic ortoped, respectiv kinetoterapeut. In ceea ce priveste pregatirea psiho-fizica, aceasta va fi condusa de antrenorul lotului national de viet-vo-dao, Gica Pricop, ajutat de Sorin Rimbu si Adrian Ilioaia.

Ne dorim ca prin acest proiect sa atragem cât mai multi copii si sa oferim o alternativa de a face miscare, de a lupta împotriva orelor petrecute la calculator, printr-o educatie sportiva care sa aiba un real efect asupra sanatatii fizice si psihice cu atât mai mult cu cât antrenamentul psiho-fizic pe care vrem sa punem accent e o noutate în acest domeniu în tara noastra”, a declarat presedintele Gigi Pricop.

Antrenamentele vor avea loc in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 17.00 si 20.00, pe terenul din cadrul Universitatii “Stefan cel Mare” si la sala City Galery, din incinta Shopping City Suceava. Sambata, clubul isi desfasoara activitatea intre orele 9.00–12.00. Cei interesati pot accesa pagina www.luceafarulbucovina.ro, se pot inscrie la adresa de mail luceafarulbucovina@yahoo.com sau pe facebook: profil Luceafarul Bucovina.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Înscrie-te la Luceafărul!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*