Înscrie-te la fotbal-tenis!

Suceava va intra in circuitul Campionatului National de tenis cu piciorul. Clubul Sportiv Bucovina Scheia s-a afiliat recent la Federatia Romana de Fotbal-Tenis si se va ocupa de organizarea Campionatului Judetean. Preconizata sa debuteze in urmatoarele saptamani, competitia locala se va desfasura pe trei categorii de varsta: copii (12-15 ani), juniori (16-18 ani) si seniori (peste 18 ani).

Campionatul Judetean de Fotbal-Tenis se va disputa dupa regulamentul federatiei de specialitate pe trei categorii de concurs: simplu, dublu si triplu, castigatorii fiecarei categorii urmand sa participe la Campionatului National, Cupa Romaniei, precum si la alte turnee organizate de FR de Fotbal-Tenis.

Sucevenii pasionati de acest sport se pot inscrie in Campionatul Judetean de Fotbal-Tenis in cadrul unei sedinte ce va fi organizata sambata dimineata, 21 iulie, cu incepere de la orele 10.00, in pubul Manhattan din cartierul Obicini (vis-à-vis de blocul IRE). Pentru mai multe detalii, cei interesati pot apela la urmatoarele numere de telefon: 0758/954664 sau 0723/997815 – Mihai Strugariu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Înscrie-te la fotbal-tenis!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*