Nou! Zimbrul a ratat finala

Zimbrul Siret a ratat calificarea in finala turneului zonal de Juniori A1, dupa ce a pierdut, astazi, cu scorul de 0-2, in fata formatiei Vointa Cetate, intr-un meci desfasurat pe terenul din Orheiu Bistritei. Ambele goluri ale bistritenilor au fost marcate de atacantul Cristian Ursa, cate unul in fiecare repriza.

Zimbrul Siret: Ciornei – Hanceriuc, Dumitras, Beldianu, Betiuc – Cutas, Ursache, Sucaliuc, Esanu – Livitschi, Grigoriciuc. Pe parcurs au mai intrat: Maruseac, Zarojan, Sava, F. Sanduleac si Drehluta.

La finalul meciului, tehnicianul sucevean Stefan Costiuc a acuzat in termeni duri maniera de arbitraj a brigazii conduse de Valeriu Demian, caruia i-a reprosat ca le-a anulat juniorilor sireteni un gol perfect valabil la scorul de 0-1. “Gazdele trebuia sa castige acest meci, astfel ca arbitrul a fost orientat din primul minut, a intrat cu busola pe teren. Asta este mafia fotbalului romanesc, condusa de unii oameni precum Jean Padureanu. Niste lipitori traiesc de pe urma muncii si rezultatelor unor copii. Am fost si eu arbitru divizionar B, dar asa ceva nu am mai intalnit. Ne-au anulat un gol perfect valabil prin care am fi restabilit egalitatea. Imi pare rau ca s-a spulberat un vis frumos pentru acesti copii, pentru ca Zimbrul nu a fost niciodata la un turneul zonal de juniori si probabil nu se va mai califica prea devreme”, a tunat antrenorul gruparii siretene, Stefan Costiuc.

Rezultatele turneului zonal:

Grupa A:
Fc Baia Mare – Olimpia Gherla 0-3
Olimpia Gherla – Cs Ocna Mureş 2-0
Fc Baia Mare – Cs Ocna Mureş 0-4

Grupa B:
Voinţa Cetate – Ştiinţa Sărmaş 2-1
Ştiinţa Sărmaş – Zimbru Siret 6-3 (d.p.)
Voinţa Cetate – Zimbru Siret 2-0

Finala turneului se va disputa diseara va aduce fata in fata gruparile Olimpia Gherla si Vointa Cetate.

Foto: www.sportulbistritean.ro

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Nou! Zimbrul a ratat finala"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*