Nouă medalii la Cupa Bistriței

Atletii suceveni au participat, in weekend, la cea de-a 27-a editie a Cupei Bistritei, competitie gazduita de Sala Sporturilor din Bacau. Dupa doua zile de intreceri, sportivii suceveni si-au trecut in palmares noua medalii, performerii delegatiei fiind Andreea Cucosel (Lps Suceava) si Alex Lucanu (Css Gura Humorului).

Andreea Cucosel a reusit sa urce in doua randuri pe podium, dupa ce a ocupat locul doi in proba de 200 de metri si locul trei in cea de 400 de metri. Performantele au fost trase la indigo de Alexandru Lucanu, atletul humorean reusind sa termine pe locul secund in proba de 200 de metri si pe locul trei in cea de 400 de metri. Zestrea de medalii a sportivilor suceveni a fost completata de Marius Hascioschi de la Css Gura Humorului, care a cucerit bronzul la 3.000 de metri, sosind la 40 de secunde in urma primului clasat.

Restul medaliilor au fost aduse de stafeta de 4 X 400 de metri de la Css Gura Humorului, cvartetul format din Alexandru Lucanu, Cezar Tatarau, Sebastian Ursachi si Marius Hascioschi reusind sa termine cursa pe locul secund. In cadrul aceleiasi probe, stafeta Colegiului Militar “Stefan cel Mare” din Campulung Moldovenesc, formata din Catalin Pintilei, Vasile Pop, Alexandru Mariuta si Mihai Baciu a ocupat pozitia a treia. Atletii campulungeni s-au remarcat si in cursa de 4 X 200 de metri, unde au ocupat locurile 2 si 3.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Nouă medalii la Cupa Bistriței"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*