Nouă medalii la canotaj

Canotorii suceveni au început bine anul competiţional. Sportivii pregătiţi de Ioan Despa, Vasile Avrămia şi Ana Avrămia s-au întors de la Campionatele Naţionale pe ergometru cu nu mai puţin de nouă medalii.

Secţia de canotaj a Clubului Sportiv Municipal Suceava a obţinut şapte medalii. La seniori, Marius Ghica a urcat în două rânduri pe prima treaptă a podiumului, a doua oara, la dublu, cu Alexandru Dulgheru. Marta Omania a ocupat locul III la feminin. Sucevenii au avut rezultate bune şi la juniori. Gianina Beleagă şi Mirela Rebenciuc au luat argintul pe echipe, lucru reuşit si de cuplul Constantin Năstacă şi Marius Ţolescu la masculin. Ultimul a terminat pe poziţia secundă şi la individual, în vreme ce Mirela Rebenciuc s-a clasat pe poziţia a treia.

“Mă bucur că am început să ne îndeplinim obiectivele pe care ni le-am fixat la începutul anului. Sperăm ca fetele de la juniori II să prindă Regata Internaţională din Cehia, iar aici ne punem speranţe, în special, în Gianina Beleagă. Avem încredere, de asemenea, în Marius Ghica, Adrian Ghica şi Omania Marta că vor putea ajunge la compeţiile internaţionale. Restul copiilor sper să obţină rezultate cât mai bune pe plan intern”, a declarat antrenorul lotului de canotaj de la CSM Suceava, Ioan Despa.

Nici canotorii de la Nicu Gane Fălticeni, pregătiţi de Ana şi Vasile Avrămia, nu s-au întors cu mâna goală de la Bucureşti. Ramona Ungureanu a luat aurul la juniori I, iar la echipe Andreea Birică şi Ioana Nechita s-au clasat pe poziţia secundă.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *