Nostalgici după foştii colegi

Obiectivul echipei locale de handbal în Cupa Challenge, calificarea în semifinale, pare greu de realizat în acest moment. Inclusiv jucătorii admit că sunt şanse mici ca Universitatea să ajungă în careul de aşi al competiţiei.

Portarul Iulian Andrei consideră ca altfel ar fi fost datele problemei dacă Universitatea ar fi avut jucătorii de anul trecut.

“M-am uitat la ce echipe sunt anul acesta în Cupa Challenge şi va fi foarte greu. Daca ar fi tot lotul valid, am avea şanse, dar trebuie să fim realişti. Nu mai avem echipa de anul trecut. Oricum, speranţa moare ultima, iar dacă faci meciuri bune acasă ai şansa să te califici”, a spus golkeeperul sucevean.

Pe de altă parte, Bogdan Şoldănescu este de părere că Universitatea va putea spera la mai mult odată cu recuperarea jucătorilor accidentaţi.

“Acum este important să trecem de israelieni. Până la meciurile din turul următor vom avea timp să ne pregătim mai bine, îşi vor reveni şi cei accidentaţi, iar atunci va fi altfel”, este de părere pivotul Universităţii.

Universitatea Suceava va debuta, sâmbătă, în Cupa Challenge, în compania grupării Bnei Hertzeliya din Israel. Jocul este programat de la ora 11:00, în sala LPS, şi va fi transmis în direct pe TVR 2.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Nostalgici după foştii colegi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*