7 detalii despre noul stadion

Chiar inainte de marele meci din cupa al Rapidului, primarul Lungu ne-a aratat inca o data proiectul noului stadion ce urmeaza a fi construit in oras. Mai mult decat atat, am putut afla in exclusivitate, din surse sigure din interiorul Primariei, detalii tehnice legate de maretul proiect.

1. Pentru a fi sigur de reusita proiectului, primarul a contractat o firma de constructii renumita prin proiectele grandioase realizate (in foto un cartier de locuinte le lux construit in apropiere de Mogadiscio).

HimbaVillage

2. Dupa cum a lasat de inteles Ion Lungu, noul stadion va avea si o pista de atletism insa aceasta va fi construita dupa un proiect personal al primarului (foto).

pista atletism din pavele

3. Stadionul va avea cabine de dus ultramoderne, insa acestea nu vor avea apa calda pana nu vor fi recuperate datoriile de la asociatiile de proprietari.
4. Noul stadion va purta numele unui mare fotbalist sucevean, Oscar Wilde.
5. Proiectul va cuprinde pe langa arena propriu-zisa si spatii verzi si locuri de parcare. In schimb daca din lipsa spatiului nu se vor putea construi ultimele doua, se va construi o cafenea.
6. Primarul Lungu a declarat ca in cazul in care acest proiect nu va fi totusi demarat, el isi va face datoria si il va propune din nou o data la patru ani.
7. In loc de instalatie de nocturna, stadionul va avea iepurasi din leduri iar oul de la Cetate va fi adus pe post de mascota.

(Apropo, cetateanul din stanga primei imagini doarme, dar il intelegem, de la atatea minciuni te mai ia si somnul).

Notă pentru cei care nu ştiu de glumă: Acest articol nu prezintă informații veridice, ci doar interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

4 Comentarii

 1. Rapid a trait in ultimii doi ani numai din blaturi,coordonate de un …Comisar corupt.In mintea lui,el isi inchipuie ca a salvat fotbalul sucevean.Vad ca ameninta cu Tribunalul.Eu raspund ca ,pana la Tribunal,trecem pe la DNA,mai intai.Unde va trebui sa-si recunoasca vocea pe niscaiva inregistrari…S-auzim de bine,deci…
  ACEST COMENTARIU ESTE CAT SE POATE DE VERIDIC,IAR AUTORUL LUI NU STIE DE…GLUME.MAI ALES …PROASTE.

 2. GENIAL !!! articol
  „Acest articol nu prezintă informații veridice, ci doar interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile.”
  Pot spune ca informatiile sunt mai mult decat veridice.
  Vom vedea stadion la Suceava cred dupa ce Ion Lungu va fi edilul Sucevei inca vreo 32 de ani (aprocimativ vreo 8 mandate), fiindca nu s-a terminat inca lista partidelor pe la care se perinda d-l Lungu (PNL-PDL-PSD in curs- oare ce partid urmeaza???)ca un oportunist profiosionist ce este .
  Sau poate cine stie ca o surpriza, dupa aceasta perioada de 32 ani il va delega sa continue glorioasa sa munca chiar pe fiul sau … Si asa Suceava va fi afacerea de famile LUNGU . Atunci cerem de pe acum mutatie de urgenta in alt oras.

 3. 8. Lungu a mai anunțat că va construi și o telegondolă de la Cetate la noul stadion. Nu știm dacă înainte sau după ce vor fi construite promisele telegondole spre Iulius Mall și Zamca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *