Acum… noi cu cine votăm?

Condamnarea lui Gica Popescu la trei ani si o luna cu executare in Dosarul Transferurilor ii determina pe majoritatea conducatorilor cluburilor sucevene sa-si schimbe intentia de vot la alegerile de maine dimineata pentru presedintia FRF.

Dupa ce si-au aratat simpatia fata de Gica Popescu la ultimele doua vizite ale “Baciului” la Suceava, multi sunt acum precum cetateanul turmentat din comedia lui Caragiale, intrebandu-se “Eu cu cine votez?”. Mai in gluma mai in serios, cei sapte delegati suceveni cu drept la vot la alegerile de maine spun ca merg mai mult la Bucuresti sa-l vada pe Messi la meciul amical dintre Romania si Argentina.

Dumitru Moldovan, presedintele executiv al clubului Rapid Suceava, spune ca alegerile de maine ar putea fi anulate din lipsa de cvorum. “Eu am sa fiu prezent la Adunarea Generala. Acum, sa vedem daca vor mai avea loc alegeri. Pentru asta trebuie sa se prezinte doua treimi dintre membrii cu drept de vot. De toti sunt in jur de 230”, a  declarat Dumitru Moldovan, care a evitat insa sa dezvaluie pe cine va vota ca presedinte al FRF la alegerile de maine.

Noul presedinte al AJF Suceava, Ciprian Anton, cel care l-a sustinut fatis pe Gica Popescu, regreta ce i se intampla fostului international: “Imi pare rau de tot ce ii se intampla lui Gica Popescu. Altceva nu vreau sa comentez. Votul este secret, dar sper ca noul presedinte al FRF sa-si indrepte mai mult atentia catre AJF-uri”.

Sapte structuri sportive din judetul Suceava au drept de vot la alegerile de la FRF. Astfel, pe langa Dumitru Moldovan si Ciprian Anton, la Adunarea Generala de maine si-au mai anuntat prezenta presedintele clubului FC Bucovina Pojorata, Lica Supernac, managerul celor de la ACS Bucovina Radauti, Manuel Costache, reprezentantul clubului Sporting, Aurel Constantin, patroana echipei de fotbal feminin Armonia Falticeni, Mirela Nastaca, si directorul LPS, Ioan Radu.

Conform unui articol publicat in editia de ieri a Gazetei Sporturilor, dintre cele sapte voturi, patru s-ar fi dus catre Gica Popescu, doua catre Razvan Burleanu si unul catre Vasile Avram. Dupa condamnarea lui Gica Popescu la inchisoare, in cursa pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal au mai ramas cinci candidati: Razvan Burleanu, Marcel Puscas, Gheorghe Chivorchian, Vasile Avram si Sorin Raducanu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *