„Nicu Gane” s-a oprit la turneul semifinal

CN “Nicu Gane” Falticeni si-a incheiat aventura in sezonul 2017/2018 al Campionatului National de futsal U19. Echipa condusa de Marcel Irimie a iesit din competitie dupa ce a pierdut ambele meciuri disputate la turneul semifinal: 5-7 cu Targu Secuiesc si 5-6 cu gazdele de la Odorheiu Secuiesc.

Marcel Irimie si-a felicitat jucatorii pentru daruire, dar si-a putut ascunde dezamagirea fata de maniera in care au fost arbitrati falticenenii la Odorheiu Secuiesc. “Intotdeauna am fost fair-play si am parasit parchetul cu capul sus indiferent de rezultat. Am apreciat munca adversarilor si nu am comentat decizile arbitrilor. Astazi (n.r. joi) insa am fost victimele unor asa-zisi arbitri, care nu au tinut cont ca o echipa a muncit un an de zile pentru a ajunge aici. Este foarte greu pentru niste copii sa inteleaga de ce, la un turneu semifinal, echipa gazda are nevoie de un asemenea ajutor pentru a elimina o echipa nou-infiintata. Ii felicit pe baieti pentru efort. Au luptat pana in ultima secunda”, a precizat Marcel Irimie.

“Nicu Gane” a mizat pe urmatorul lot: Blanariu, Nastase, Sava, Simion, Jora, Tudosa, Pintilei, Gagiu, Soldan, Cl. Cristea, Cip. Cristea, Botezatu si Dolceanu.

Aflata la primul sezon de activitate in futsalul romanesc, echipa falticeneana a ajuns la turneul semifinal, dupa ce a trecut la barajul de calificare, cu scorul de general de 17-5, de formatia CSM Politehnica Iasi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Nicu Gane” s-a oprit la turneul semifinal"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*