„Nicu Gane” – LPS: 3-0

Fălticeniul şi-a adjudecat derbyul judeţean din Campionatul Naţional de volei pentru juniori I. CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni s-a impus, pe teren propriu, în faţa celor de la LPS Suceava cu scorul de 3-0. Întâlnirea a contat pentru penultima etapă a sezonului regulat.

Începutul partidei a stat sub semnul echilibrului, fălticenenii, conduşi de pe margine de Ionel Ciocan, reuşind să îşi adjudece primul set cu scorul de 25-18. Gazdele s-au descătuşat în actul secund, pe care l-au câştigat la o diferenţă de 15 puncte. Chiar dacă au dat senzaţia că pot reveni, jucătorii lui Vasile Moşuc s-au oprit în setul al treilea la cota 19. Scor final 3-0 în favoarea echipei gazdă, care continuă să domine autoritar seria. În cele nouă meciuri disputate în cadrul sezonului regulat, CSŞ “Nicu Gane” Fălticeni a obţinut victorii pe linie şi a pierdut un singur set.

Până la faza sferturilor, jucătorii antrenaţi de Ionel Ciocan mai au de disputat un meci, pe terenul grupării Triumf Botoşani. De cealaltă parte, în ultima etapă a sezonului regulat, LPS Suceava va întâlni pe teren propriu a doua clasată CSŞ Bacău. Indiferent de rezultatul acestei partide, trupa lui Vasile Moşuc are asigurată calificarea în sferturi. Rămâne de văzut dacă îşi va păstra locul trei sau va trebui să se mulţumească cu poziţia a patra.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Nicu Gane” – LPS: 3-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*