„Nicu Gane” a ratat podiumul

CSS “Nicu Gane” Falticeni a ratat podiumul la turneul final al Campionatului National de volei masculin rezervat echipelor de juniori. Formatia antrenata de Ionel Ciocan a terminat competitia gazduita in ultimele zile de sala din Constanta pe locul 4 in clasamentul, cu un bilant de patru infrangeri si o singura victorie.

Falticenenii a iesit din lupta pentru o medalie dupa primele trei meciuri, pierdute pe rand in fata formatiilor CSS Buzau, CTF “Mihai I” Bucuresti si Tomis Constanta. Lupu si compania si-au salvat onoarea in meciul patru, castigat in fata echipei CSS Zalau, pentru ca, in ultimul joc al turneului, sa se incline in fata gruparii Lapi Dej.

Rezultatele echipei falticenene:

CSS Buzau – CSS “Nicu Gane” Falticeni 3-1
CTF “Mihai I” Bucuresti – CSS “Nicu Gane” Falticeni 3-1
Tomis Constanta – CSS “Nicu Gane” Falticeni 3-0
CSS “Nicu Gane” Falticeni – CSS Zalau 3-0
CSS Lapi Dej – CSS “Nicu Gane” Falticeni 3-0

Turneul final pentru juniori a fost castigat de gazdele de la Tomis Constanta, urmate pe podium de formatiile CSS Buzau si CTF “Mihai I” Bucuresti.

„Nicu Gane” Falticeni a mizat la turneul final pe urmatorul lot de jucatori: Stefan Lupu, Cosmin Andone, Emanuel Amariei, Ciprian Padurariu, Catalin Gradinariu, George Sandu, Andrei Tanase, Iulian Dochita, Flaviu Timofte si Marius Vultur.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *