„Nicu Gane” a ratat podiumul

CSS “Nicu Gane” Falticeni a ratat podiumul la turneul final al Campionatului National de volei masculin rezervat echipelor de juniori. Formatia antrenata de Ionel Ciocan a terminat competitia gazduita in ultimele zile de sala din Constanta pe locul 4 in clasamentul, cu un bilant de patru infrangeri si o singura victorie.

Falticenenii a iesit din lupta pentru o medalie dupa primele trei meciuri, pierdute pe rand in fata formatiilor CSS Buzau, CTF “Mihai I” Bucuresti si Tomis Constanta. Lupu si compania si-au salvat onoarea in meciul patru, castigat in fata echipei CSS Zalau, pentru ca, in ultimul joc al turneului, sa se incline in fata gruparii Lapi Dej.

Rezultatele echipei falticenene:

CSS Buzau – CSS “Nicu Gane” Falticeni 3-1
CTF “Mihai I” Bucuresti – CSS “Nicu Gane” Falticeni 3-1
Tomis Constanta – CSS “Nicu Gane” Falticeni 3-0
CSS “Nicu Gane” Falticeni – CSS Zalau 3-0
CSS Lapi Dej – CSS “Nicu Gane” Falticeni 3-0

Turneul final pentru juniori a fost castigat de gazdele de la Tomis Constanta, urmate pe podium de formatiile CSS Buzau si CTF “Mihai I” Bucuresti.

„Nicu Gane” Falticeni a mizat la turneul final pe urmatorul lot de jucatori: Stefan Lupu, Cosmin Andone, Emanuel Amariei, Ciprian Padurariu, Catalin Gradinariu, George Sandu, Andrei Tanase, Iulian Dochita, Flaviu Timofte si Marius Vultur.

Exit mobile version