Nicio șansă în fața vicecampioanei

Echipa de hochei sub 16 ani a Clubului Sportiv Municipal Suceava a disputat, la finalul săptămânii trecute, primele meciuri din acest sezon pe teren propriu. Formația antrenată de Constantin Curelaru și Cătălin Vasiliu a pierdut ambele partide susținute în compania vicecampioanei CSȘ Gheorgheni.

CSM Suceava și CSȘ Gheorgheni s-au întâlnit prima dată sâmbătă, de la ora 20:00. Harghitenii s-au impus cu scorul de 31-3, pe reprize 12-0, 11-1 și 8-2. Pentru echipa suceveană au punctat Ștefan Năstase, de două ori, și Andrei Lebada. CSȘ Gheorgheni și-a asigurat o victorie facilă și în al doilea joc, disputat duminică dimineață, când au câștigat cu 28-0, pe reprize 9-0, 9-0 și 10-0.

În dubla dispută din weekend, antrenorii Constantin Curelaru și Cătălin Vasiliu s-au bazat pe următorii jucători: Sfetcu, Bogdan Dura , Dohotaru, Popa, Cimbru, Diaconu, Neamțu, Poroch, Costan, Năstasi, Eremia, Antonio Dura, Cușnir, Năstase, Lebada, Rizac și Rață.

După opt etape desfășurate în Campionatul Național de juniori sub 16 ani, CSM Suceava ocupă ultima poziție. Până la finalul sezonului, echipa locală de hochei mai are programate două etape pe teren propriu, cu Corona Braşov şi Dunărea Galaţi, şi una în deplasare, cu Steaua Bucureşti.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *