Nicio șansă în fața vicecampioanei

hochei

Echipa de hochei sub 16 ani a Clubului Sportiv Municipal Suceava a disputat, la finalul săptămânii trecute, primele meciuri din acest sezon pe teren propriu. Formația antrenată de Constantin Curelaru și Cătălin Vasiliu a pierdut ambele partide susținute în compania vicecampioanei CSȘ Gheorgheni.

CSM Suceava și CSȘ Gheorgheni s-au întâlnit prima dată sâmbătă, de la ora 20:00. Harghitenii s-au impus cu scorul de 31-3, pe reprize 12-0, 11-1 și 8-2. Pentru echipa suceveană au punctat Ștefan Năstase, de două ori, și Andrei Lebada. CSȘ Gheorgheni și-a asigurat o victorie facilă și în al doilea joc, disputat duminică dimineață, când au câștigat cu 28-0, pe reprize 9-0, 9-0 și 10-0.

În dubla dispută din weekend, antrenorii Constantin Curelaru și Cătălin Vasiliu s-au bazat pe următorii jucători: Sfetcu, Bogdan Dura , Dohotaru, Popa, Cimbru, Diaconu, Neamțu, Poroch, Costan, Năstasi, Eremia, Antonio Dura, Cușnir, Năstase, Lebada, Rizac și Rață.

După opt etape desfășurate în Campionatul Național de juniori sub 16 ani, CSM Suceava ocupă ultima poziție. Până la finalul sezonului, echipa locală de hochei mai are programate două etape pe teren propriu, cu Corona Braşov şi Dunărea Galaţi, şi una în deplasare, cu Steaua Bucureşti.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Nicio șansă în fața vicecampioanei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*