Nicio grabă la Sporting

Sporting Suceava este singura echipa suceveana de la nivelul primelor trei ligi care nu si-a stabilit inca un plan concret de atac in ceea ce priveste perioada de pregatire din aceasta iarna. Conform managerului Ciprian Anton, “alb-verzii” se vor reuni cel mai probabil pe 21 ianuarie, dar vacanta s-ar putea prelungi in functie de data la care va lua startul returul Ligii a 3-a. “Asteptam sedinta de luni a Federatiei Romane de Fotbal, iar in functie de data la care va incepe returul, vom sti precis cand vom demara pregatirea de iarna. Este posibil sa se mai retraga unele echipe din campionat, asa ca nu are rost sa ne antrenam doua luni de zile si sa jucam apoi una. Nu am stabilit inca locatia, dar cert este ca in aceasta pauza competitionala este prevazut sa facem si un cantonament”, a declarat Ciprian Anton.

Lipsa de graba a oficialilor celor de la Sporting Suceava este explicabila, in conditiile in care “alb-verzii” vor sta in prima etapa din cadrul returului Ligii a 3-a, ca urmare a retragerii formatiei Fcm Husi.

Referitor la miscarile de trupe din cadrul lotului, oficialul “alb-verzilor” a precizat ca deocamdata nu exista vreun jucator care sa-si fi manifestat intentia de a pleca de echipa. “Noi nu dam afara pe nimeni. Toti jucatorii sunt asteptati la reunire. Cu cei care am terminat turul, cu aceia vrem sa reluam pregatirile de iarna”, a mai spus Anton, care a mentionat ca golgheterul Alex Buziuc ramane deocamdata in stand-by. “Buziuc este deocamdata la Sporting. Purtam discutii cu cateva echipe in privinta transferului sau, dar nu are rost sa ne hazardam”, a spus Ciprian Anton despre jucatorul aflat in atentia unor grupari precum Gloria Bistrita, Rapid Suceava sau Catania (Italia).

Ciprian Anton a mentionat ca la reunire este asteptat inclusiv mijlocasul Cornel Cainari, imprumutat pe parcursul turului la concitadina Rapid. Totodata, in perspectiva completarii lotului, conducerea tehnica va apela la cativa tineri de perspectiva din propria pepiniera, de la grupa antrenata de Adrian Cerlinca.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Nicio grabă la Sporting"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*