Înfrângeri pe linie

Hocheiştii echipei locale CSM Suceava au pierdut toate cele patru jocuri disputate la finele săptămânii trecute la Braşov, în cadrul primului turneu al Campionatului Naţional rezervat juniorilor sub 14 ani.

Aflata la primul contact cu gheaţa în aceasta toamnă, formaţia pregătita de Constantin Curelar şi Cătălin Vasiliu, a cedat vineri cu scorurile de 5-11 în faţa celor de la Olimpia Ploiesti şi cu 2-9 în disputa cu Steaua Rangers Bucureşti. Sâmbătă, echipa suceveana a fost surclasata de revelaţia turneului, Dinamo Chişinău cu scorul de 5-18, pentru ca, în ultima zi, sa piarda în faţa gazdelor de SCM Braşov cu scorul de 1-6.

Cel de-al doilea turneu din cadrul Campionatului Naţional de Juniori sub 14 ani se va disputa în perioada 12-14 noiembrie la Bucureşti. Hocheistii suceveni vor reveni pe teren propriu pe 3 decembrie, atunci când ar trebui sa găzduiasca turneul al III-lea. În eventualitatea în care patinoarul artificial din Suceava nu va fi deschis însa pâna la data 1 decembrie, întrecerea se va muta la Galaţi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Înfrângeri pe linie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*