Înfrângeri pe linie pentru Cetatea

Meciul şi înfrângerea pentru Cetatea. În ultimul amical, disputat marţi la Gura Humorului cu divizionara a IV-a din localitate, echipa pregătită de Ovidiu Murariu a pierdut cu scorul de 1-3.

Deşi au trecut trei săptămâni de la reînfiinţare, la Cetatea este haos. Cu un lot slab, fără un staff tehnic complet şi cu incertitudini mari la capitolul finanţare, trupa lui Ovidiu Murariu se anunţă victimă sigură în noul campionat. Marti, Cetatea a pierdut un nou amical, scor 1-3, cu CS Gura Humorului, golul de onoare al sucevenilor fiind marcat de Tomescu.

“Lipsa experienţei şi carenţele pe partea tehnică s-au văzut şi în ultimul amical. Sunt mulţumit de efortul depus de baieţi şi de faptul că au început să pună în practică şi câteva procedee tactice. Din păcate, în continuare, luăm goluri uşor şi nu reuşim să ne creem ocazii”, a comentat antrenorul Ovidiu Murariu.

Cu aproape o săptămână înainte de startul sezonului, antrenorul Ovidiu Murariu nu ştie nici unde va disputa echipa sa meciurile de pe teren propriu. O decizie în acest sens, dar şi mai multe amănunte despre viitorul echipei vor fi anunţate în zilele următoare, când conducerea Cetăţii se va întâlni cu primarul Ion Lungu. Următorul meci amical al echipei sucevene este programat joi, de la ora 17:00, la CSM Paşcani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Înfrângeri pe linie pentru Cetatea"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*