Înfrângeri pe linie în amicale

Voleibaliştii suceveni au disputat într-un interval de o săptămână trei meciuri de verificare. CSMU LPS Suceava a întâlnit pe rand VCM Piatra Neamţ, Steaua Bucureşti şi Bucovina Cernăuţi, pierzând toate partidele.

Voleibaliştii pregătiţi de Victor Pancu au început seria amicalelor cu o partidă în compania formaţiei VCM Piatra Neamţ, într-un meci care a avut loc sub Pietricica. Sucevenii au rulat întreg lotul de jucători, iar după două seturi echilibrate au pierdut în final cu 0-5. Echipa locală de volei a profitat apoi de faptul că la Piatra Neamţ s-a desfăşurat un turneu la care au mai participat Steaua Bucureşti şi Bucovina Cernăuţi, şi au programat amicale cu cele două formaţii. Sucevenii au pierdut şi aceste partide, reuşind totuşi să îşi adjudece un set contra vicecampioanei din Ucraina. În ciuda rezultatelor din aceste amicale, directorul CSM Suceava, Valerică Gherasim, crede că în campionat lucrurile vor sta altfel.

“Antrenorul Victor Pancu ştie cel mai bine ce trebuie făcut la echipă pentru a se prezenta bine în noul campionat. Gurile rele spun că vom pierde toate meciurile de acaăa, dar nu cred ca suntem noi ultimii oameni că să nu câştigam deloc. Chiar dacă va fi mai greu decat în Divizia A2, sunt sigur că baieţii se vor mobiliza şi vor face o figura frumoasă. Eu cred în ei”, a declarat Valerică Gherasim.

Prima etapă din noul sezon al Diviziei A1 este programată pe 2 octombrie, sucevenii urmând să întâlnească atunci, în deplasare, Steaua Bucureşti. Până la startul campionatului antrenorul Victor Pancu speră să mai perfecteze două amicale, cu Ştiinţa Bacău şi VCM Piatra Neamţ.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Înfrângeri pe linie în amicale"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*