Înfrângeri pe linie la Tiraspol

Echipa locala CSM Bucovina a participat, la finele saptamanii trecute, la traditionalul turneu de meciuri amicale de la Tiraspol. Desi a intrat in teren din postura de detinatoare a trofeului, trupa pregatita de Constantin Vlad a pierdut toate cele trei jocuri disputate la editia din acest an a competitiei.

In meciul inaugural, CSM Bucovina a pierdut in fata gazdelor de la Dinamo Tiraspol cu scorul de 14-67, soarta confruntarii fiind pecetluita inca din prima repriza, cand basarabenii au marcat 7 eseuri.

CSM Bucovina a oferit o replica ceva mai puternica in cea de-a doua partida sustinuta in cadrul turneului de peste Prut, cand au pierdut, cu scorul de 7-21, in fata formatiei Politehnica Kiev. Nichiforiuc si compania si-au incheiat aventura din Republica Moldova in cursul zilei de duminica, cand au cedat, cu scorul de 7-24, in fata gruparii Universitatea Chisinau, in ultimul meci disputat in cadrul turneului.

CSM Bucovina a folosit pe parcursul jocurilor de la Tiraspol urmatorul lot de jucatori: St. Rusu, Coca, Palamariu, Bujoreanu, Pentiuc, Buzatu, Lungu, Nichiforiuc, Constantineanu, Albu, Brateanu, Nastiuc, Iacobuta, Gontineac, Oprea, Grigoras, Stefancu, Tun, Beilic, Simion, Chitan si Antonesei.

Gruparea suceveana va debuta in noul sezon pe data de 27 martie, cand se va deplasa pe terenul gruparii Stejarul Buzau. Trupa lui Constantin Vlad va oferi prima reprezentatie din 2011 in fata propriului public abia pe data de 9 aprilie, cand pe terenul de la complexul Unirea va poposi formatia Stiinta Petrosani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Înfrângeri pe linie la Tiraspol"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*