Neniţă s-a înţeles cu CSU

CSU Suceava a facut prima mutare pe piata de transferuri in vederea intariri lotului. Echipa suceveana il va achizitiona in aceasta pauza competitionala pe basarabeanul Vitalie Nenita, un inter dreapta in varsta de 26 de ani, care in turul sezonului trecut a evoluat la nivelul Ligii Nationale pentru CSM Ploiesti. Legitimat in aceasta toamna la Olympus Chisinau, Nenita va imbraca pentru prima oara tricoul celor de la CSU cu ocazia turneului de pregatire pe care “studentii’ il vor disputa la finalul acestei saptamani in Republica Moldova. “Noi i-am facut o propunere financiara, jucatorul a fost de acord cu ea, ne-am inteles verbal, mai ramane sa-l vedem si la joc la turneul de la Chisinau”, a precizat Razvan Bernicu.

Antrenorul echipei sucevene a marturisit ca are nevoie de multe întariri, cel putin patru. „Ar fi postul de extrema dreapta, pentru ca acolo avem nevoie de un jucator cu experienta. Un inter dreapta stângaci, pentru ca improvizam cu dreptaci si le este greu lui Burlacu si Tarzioru. Un centru, pentru ca Sandu joaca meci de meci si, chiar daca da un randament bun, câteodata simte nevoia sa se odihneasca, mai ales la meciurile din trei în trei zile. O extrema stânga, pentru ca Alin Rosu este accidentat si înca nu stim pe ce perioada va fi indisponibil”, a declarat Razvan Bernicu, ieri, in cadrul emisiunii Fair-Play.

Tehnicianul sucevean nu a vrut sa sa dea alte nume pâna când jucatorii curtati nu îsi vor lamuri situatia la clubul de care apartin în momentul de fata. Cele mai mari sanse sa se intoarca la CSU le au extremele Adi Mitrea si Razvan Gavriloaia, aflati in acest moment sub contract cu divizionara secunda CSM Calarasi. “Ei acum sunt jucatori sub contract, în primul rând trebuie sa se înteleaga cu actualul lor club, sa ajunga de comun acord la o reziliere a contractului, pentru ca la ora actuala noi nu ne permitem sa dam bani pe transferuri. Ramâne sa concretizam discutiile purtate în ultimele doua luni. Sper ca suporterii sa nu îsi faca sperante desarte. Si eu mi i-as dori pe toti acasa, începând cu Chirut si Soldanescu pentru ca am promovat cu ei. Ei înteleg cel mai bine ce trebuie facut aici, însa au contracte destul de bune si le-ar fi greu sa plece de unde sunt acum. La ora actuala noi avem salarii de nivelul Diviziei A”, a spus Bernicu.

CSM Calarasi joaca joi seara un meci capital pentru promovarea in Liga Nationala pe terenul celor de la HC Vaslui, iar o eventuala victorie a trupei antrenate de Leonard Bibirig ar facilita indirect revenirea lui Mitrea si Gavriloaia la Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Neniţă s-a înţeles cu CSU"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*