Nemulţumit de situaţia Cetăţii

Chiar dacă în momentul de faţă evoluează în Serie A, Dorin Goian, continuă sa fie la curent cu ceea ce se întâmplă în fotbalul sucevean. “Goe” speră ca în viitor să poată pune umărul la revenirea Sucevei în primul eşalon.

Fundaşul echipei Palermo a urmărit evoluţia Cetăţii în turul de campionat şi este nemulţumit de situaţia in care se află “alb-albaştrii”.

“Am urmarit si pe internet evolutia echipei, am vorbit si cu Toni (n.r. Ciprian Anton) si stiu ca lucrurile la Suceava nu sunt in momentul acesta prea roz. Mie imi pare rau ca nu se gaseste nicio persoana potenta finaciar sa investeasca la Cetatea. Este pacat ca un oras ca Suceava se chinuie sa stea in Liga a II-a”, a afirmat Dorin Goian.

Dorin Goian a aflat de revenirea lui Semeghin pe Areni şi a mărturisit că şi-ar dori ca în viitor să facă şi el acelaşi lucru: “Am vazut ca si Semeghin a jucat la Suceava. Imi doresc mult ca pe final de cariera sa pot sa ma intorc acasa si sa ajut aceasta echipa. Nu stiu daca o voi face din postura de jucator sau dintr-o functie administrativa. Ma simt dator fata de acest oras, de aici am plecat si imi doresc sa pot ajuta fotbalul sucevean. Vom vedea daca se va si putea”.

Dorin Goian a evoluat timp de 3 ani la Suceava, perioadă în care şi-a făcut şi debutul în Divizia A, în tricoul Forestei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Nemulţumit de situaţia Cetăţii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*