Nemţenii ne ţin pumnii

Parteneri obişnuiti pentru meciurile amicale, oaspeţii de marţi ai echipei locale de volei vor să vadă Suceava în prima ligă. Antrenorul nemţenilor, Dan Gavril, speră ca astfel să fie revigorat voleiul masculin din Moldova.

Tehnicianul echipei VCM Piatra Neamţ a mărturisit la finalul partidei de la Suceava, că Sasu şi colegii săi i-au lăsat o impresie bună: “Sucevenii au jucat astazi destul de bine, au respectat strategia de joc transmisa de antrenor. Au jucat bine pe extreme si la un momentdat au servit chiar foarte bine.

Dan Gavril a mai spus că şi-ar dori să întalneasca CSM Suceava şi în meciurile oficiale, mai ales că Piatra Neamţ a rămas în momentul de faţă singura echipă din Moldova care evoluează în Divizia A de volei masculin.

“Orasul dumneavoastra are traditie frumoasa in practicarea acestui sport si ar fi foarte bine sa avem inca o echipa din Moldova in primul esalon. Mai ales ca din partea Moldovei la baieti am ramas doar noi. Ar fi bine sa fie si o alta echipa in aceasta zona pentru ca si tinerii din zona sa aiba unde practica acest sport. Noi am incercat o colaborare si putem spune ca a fost de bun augur”, a conchis tehnicianul nemtenilor.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Nemţenii ne ţin pumnii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*