Negru visează la optimi

Rapidistii Mircea Negru si Catalin Golofca si-au exprimat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, preferintele in privinta adversarului pe ar vrea sa-l intalneasca in saisprezecimile de finala ale Cupei Romaniei.

Negru spera ca tragerea la sorti de martea viitoare sa le scoata in cale “ceferistilor” o echipa din coada clasamentului Ligii I, una care poate fi eliminata pe Areni. “Eu personal imi doresc sa intalnim o echipa abordabila cum ar fi Universitatea Craiova, Rapid Bucuresti sau CSMS Iasi. Pe stadionul Areni, cu sprijinul suporterilor suceveni, cred ca avem puterea sa eliminam o astfel de echipa de mijlocul sau din coada clasamentului. Vreau intai sa trecem mai departe, iar apoi putem intalni si o echipa titrata”, a declarat Mircea Negru.

Mijlocasul Catalin Golofca s-a declarat “caine rosu” de mic si a afirmat succint ca are o singura preferina pentru Cupa: “Imi doresc sa vina Dinamo pe Areni”.

Pe antrenorul Bogdan Tudoreanu nu-l intereseaza numele adversarului din Cupa Romaniei, ci doar sa fie Areniul plin la ora jocului din saisprezecimi. “Este o onoare pentru noi si o bucurie pentru suporterii nostrii sa jucam cu o echipa de Liga I. Sper sa jucam cu stadionul plin, indiferent ce echipa va veni pe Areni. Daca picam cu o echipa titrata sau cu una mai abordabila, vom incerca sa dam totul pentru a trece mai departe”, a declarat antrenorul principal la Rapidului.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *