Negru, în topul golgheterilor

Mircea Negru se afla in topul golgheterilor din prima serie a Ligii a III-a. Desi divizionara a treia Rapid Suceava a avut o prestatie modesta in prima parte a campionatului, varful “ceferistilor” ocupa, la finalul turului, locul 4, intr-un clasament al celor mai buni marcatori din seria moldava, cu 6 goluri in 13 etape.

Pe locul secund in ierarhia marcatorilor formatiei rapidiste se afla mijlocasul Alexandru Branza, cu trei reusite in sezonul de toamna, in timp ce Golofca, Apetri, Sevaciuc, Tomescu, Burlacu, Breniuc, I. Plamada, si Spatar au contribuit cu cate un gol la zestrea de 17 goluri marcate de trupa lui Ion Buzoianu in turul campionatului.

Clasamentul general al golgheterilor seriei intai este dominat in acest moment de Catalin Vraciu (13) si Gabriel Boghian (9), cuplul de atacanti a liderului FCM Bacau marcand impreuna nu mai putin de 22 de goluri.,

Clasament golgeterilor Seriei I:
13 goluri: Catalin Vraciu (FCM Bacau);
9 goluri: Gabriel Boghian (FCM Bacau);
8 goluri: Constantin Vulpe (Petrotub Roman);
6 goluri: Mircea Negru (Rapid Suceava), Bogdan Stiubei (CSM Pascani);
5 goluri: Francis Agbleta (Politehnica Galati), Cristian Rascu (CSM Pascani), Cezar Tofan (FCM Onesti), Cristi Ungureanu (ACS Bacau), Madalin Popa (Petrotub Roman), Moussa Bamba (ACS Bacau).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Negru, în topul golgheterilor"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*