Negru, în revenire de formă

Trecerea de la Cetatea, la Rapid Suceava, s-a dovedit de bun augur pentru Mircea Negru. Fostul junior de la Şcoala de fotbal “Nicolae Dobrin” a înscris deja două goluri pentru noua sa echipă.

În primele etape din retur Mircea Negru a fost folosit ca atacant, iar acest lucru i-a priit foarte bine. În meciul de sâmbătă cu CF Brăila, fostul mijlocaş al Cetăţii a înscris un gol şi a fost coautor la reuşita lui Jalbă. De altfel, jucătorul a anunţat că nu i-a fost deloc greu să se acomodeze la noua sa echipă.

“Ii cunosc pe majoritatea baietilor, cu unii dintre ei am fost coleg la juniori inainte sa plec la Pitesti, iar cu altii ma stiu de la Cetatea. Nu a fost nicio problema cu acomodarea, este un colectiv frumos si toti baietii sunt de treaba. Eu in general joc ofensiv, ma simt mai bine in atac, dar voi sta acolo unde ma baga antrenorul”, a spus Mircea Negru.

La fel ca şi ceilalţi foşti colegi ai săi, Negru şi-a luat gândul de la banii care îi are de primit de la Cetatea.

“Aveam de primit peste 100 de milioane, dar daca echipa s-a desfiintat nu putem face nimic. Viata merge inainte. Nu voi depune niciun memoriu pentru ca ar avea de suferit juniorii”, a mai spus jucatorul Rapidului.

Cei mai buni marcatori ai Rapidului în această primăvară sunt Mircea Negru şi Gabriel Şuleru, ambii cu câte două reuşite.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *